Nieuwkoop | straatinfo

diefstal politie meldingen

Getuigen gezocht plofkraak pinautomaat

diefstal

Nieuwkoop - De pinautomaat aan het Kennedyplein was zaterdagnacht 13 augustus het doel van een plofkraak. De verdachten vluchtten weg op een scooter.

Om 05.00 uur kregen politieagenten de melding van een ontploffing bij de pinautomaat aan het Kennedyplein. Agenten troffen op het plein een ravage aan. Diverse winkelgevels raakten zwaar beschadigd. De pinautomaat was door de kracht van de explosie uit de gevel geslagen. Het plein is afgezet. Het team forensische opsporing doet onderzoek.

Getuigen meldden dat na de plofkraak twee, of moglijk drie mannen, op een scooter zijn weggereden. Deze scooter is vermoedelijk rood van kleur. De mannen reden weg over de dijk langs de Ringvaart, in de richting van Aarlanderveen.

Mogelijk hebben getuigen deze scooter in de vroege ochtend zien rijden in de omgeving. Heeft u verdachte omstandigheden gezien die iets met de plofkraak te maken kunnen hebben, of heeft u andere informatie over de zaak, dan komt de recherche graag in contact met u via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen van plofkraak gezocht
De Meern

Getuigen gezocht poging plofkraak
Utrecht

Poging plofkraak, getuigen gezocht
Bussum

Getuigen gezocht van plofkraak Laarderweg
Bussum

Getuigen gezocht van plofkraak in supermarkt
Oirschot

Plofkraak
Bilthoven

Politie onderzoekt plofkraak
Tolbert

Poging plofkraak, getuigen gezocht
Nieuwleusen

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht
Beek En Donk

Getuigen gezocht plofkraak
Amersfoort

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio