Nieuwkoop | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Verdachte van gewapende overval op juwelier ?t Gouden Hart aangehouden

overval / beroving

Nieuwkoop - Zaterdag 23 februari, even na 11.00 uur, vond een gewapende overval plaats op juwelier ?t Gouden Hart aan de Dorpsstraat. Twee personen kwamen de winkel binnen en bedreigden meerdere personen met een vuurwapen. Er ontstond echter met onder meer omstanders een worsteling waarbij er is geschoten. Niemand raakte daarbij gewond.

Een van de overvallers, een 19-jarige man uit Mijdrecht, werdovermeesterd en is later overgedragen aan de politie. Twee andere personen zijner op een scooter vandoor gegaan. Op de Roerdomplaan werd de scooterachtergelaten, en stapten de twee opzittenden volgens getuigen in een grijzeauto. De overvallers droegen allen een helm. Het is nog onduidelijk of er ietsis weggenomen.

De politie heeft direct in de omgeving en op uitvalsweguitgekeken naar de auto. Ook werd er vanuit de lucht assistentie verleend dooreen politiehelikopter.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen die nogniet met de politie hebben gesproken zich te melden via 0900 ? 8844. Mogelijkhebben personen zich lange tijd voor de overval opgehouden in de buurt en is dejuwelier in de gaten gehouden.

Soortgelijke berichten

Gewapende overval juwelier Hilversum
Hilversum

Beloning van 10.000 euro voor gouden tip overval juwelier Dordrecht
Dordrecht

Juwelier overvallen
Volendam

Gewapende overval
Holten

Gewapende overval
Venray

Gewapende beroving
Emmen

Gewapende overval
Zwolle

Gewapende overval
Boxtel

Gewapende overval
Zaandam

Gewapende overval
Ulvenhout

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio